Onze visie op de Proeftuin

In Proeftuin Erasmusveld ontstaat een nieuwe Haagse stadsbuurt waar gezond en samen leven centraal staan. Een buurt met een herkenbare signatuur, voor de bewuste Hagenaar. Daar hoort een duidelijke visie bij. 

image alt

Bewust

Proeftuin Erasmusveld wordt een duurzame stadswijk, waar je gezond kunt wonen en leven. De bewoners en gebruikers van het gebied vinden gezond leven in een groene omgeving belangrijk. De woningen worden comfortabel én energiezuinig. En als je wilt kun je in de wijk ook zelf je groente en fruit kweken.

Met het OV om de hoek en voorzieningen op korte afstand, kan de auto best een dag blijven staan. (Of uitgeleend aan je buren, waardoor je samen een stuk minder auto’s nodig hebt). En als lopen en fietsen nog niet voldoende lichaamsbeweging voor je  zijn, liggen de tennisbanen, hockey- en voetbalvelden om de hoek.

image alt

Anders

Proeftuin Erasmusveld biedt het beste van twee werelden en is  een goede mix van rust en reuring. Waar je stedelijk en centraal woont, maar zonder de massale drukte.

Waar alle belangrijke voorzieningen om de hoek liggen en je ook een ruime, moderne woning hebt, met een eigen tuin en waar je je auto goed kunt parkeren. 

image alt

Wonen

Proeftuin Erasmusveld staat samenleven centraal. Het wordt een woongebied dat je deelt met je buren en die uitnodigt om je buren te leren kennen en echt samen te leven. Natuurlijk is privacy geborgd, maar in Proeftuin Erasmusveld komen mensen te wonen gezamenlijk die hun leefomgeving willen maken en onderhouden. Je ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het paviljoen,  op het sportveld of in het gezamenlijke groen dat de buurt rijk is.

  Waar ligt Proeftuin Erasmusveld?
  Veel gestelde vragen over Proeftuin Erasmusveld