Al 90% van de appartementen van Gebouw Leyhof verkocht!

31 augustus '20

De verkoop van de appartementen in Gebouw Leyhof loopt door. Op dit moment is al 90% van alle appartementen in het gebouw verkocht!

De appartementen in Gebouw Leyhof zijn er in verschillende smaken; 2-, 3- en 4-kamer appartementen, Gezinsappartementen en Terrasappartementen. De 4-kamer appartementen zijn al uitverkocht, en van de 2- en 3-kamer appartementen en Gezinsappartementen staan alle onverkochte woningen onder optie. Er zijn nog wel een aantal Terrasappartementen beschikbaar!

image alt

Terrasppartementen

De Terrasappartementen zijn de hoogst gelegen woningen in Gebouw Leyhof. Je hebt hier een fantastisch woningbreed terras van maar liefst ca. 50m2 waarvan de helft overdekt is. In de koude maanden een mooie wintertuin en in de zomer als kweekkast te gebruiken. 
Verder heb je drie slaapkamers, een aparte bergkast en een technische ruimte voor bijvoorbeeld de wasmachine. De entreehal staat in directe verbinding met de eetkamer die via de keuken met eiland weer aan de woonkamer is verbonden. Dit appartement is dé ruime gelijkvloerse woning in een prachtig groen gebied. 

Naar de Terrasappartementen

Op zoek naar een gezinswoning?

Ben je op zoek naar een echte gezinswoning, in plaats van een appartement? Neem dan een kijkje bij de Terraswoningen en Tuinwoningen. Bekijk ze via de knop hieronder.

Bekijk het woningaanbod
  Naar het complete woningaanbod
  Direct een optie aanvragen