Bouwupdate Gebouw Leyhof #4

28 juni '21

In juli a.s. wordt het hoogste punt van gebouw Leyhof behaald. Dan kan de vlag uit. Een mijlpaal dus voor het team en voor de kopers. We vertellen jullie graag over de laatste stand van zaken op de bouwplaats.

image alt

Stand van zaken

De realisatie van gebouw Leyhof is in volle gang. Alle appartementen en stadswoningen in de verschillende blokken worden steeds meer zichtbaar. Hierbij een overzicht van de bouwstatus per bouwdeel:

image alt

Bouwdeel 1 en 2

Bouwdeel / blok 1 (de linkervleugel) is op hoogte en het gevelsteiger wordt momenteel gedemonteerd waardoor de definitieve gevel goed zichtbaar wordt. In dit blok is de afbouw in volle gang. Alle binnenwanden van de appartementen staan erin, wanden zijn gestukadoord en diverse woningen zijn al voorzien van tegelwerk.

Bouwdeel / blok 2 (het middengedeelte) is de hoogste van de gebouwdelen. Begin juli wordt het hoogste punt gevierd. De laatste werkzaamheden aan de gevel worden uitgevoerd zodat binnenkort het gevelsteiger aan de buitenzijde gedemonteerd kan worden. Aansluitend gaat de aannemer aan de buitenzijde de galerijconstructie realiseren. De afbouw is net gestart en de eerste appartementen zijn voorzien van binnenwanden.

image alt

Bouwdeel 3 en 4

Bij bouwdeel / blok 3 (langs de Leyweg) wordt gewerkt aan de laatste verdiepingen. Eind week 26 verwacht de aannemer hier gereed te zijn met het betonwerk en is het hoogste punt van het project bereikt! De gevelwerkzaamheden zijn hier volop in uitvoering.

Bij bouwdeel / blok 4 (in de voorgrond) is ook op hoogte. De gevelwerkzaamheden zijn hier volop in uitvoering. Nadat de afbouw van blok 2 gereed is gaan hier de afbouwwerkzaamheden starten.

De prognose van de start oplevering van Gebouw Leyhof is het voorjaar 2022.

Volg de bouw

De bouw van gebouw Leyhof wordt op de voet gevolgd. Op de bouwplaats staat een webcam die de voortgang vastlegt. Middels onderstaande link is de bouw te volgen. Het gebouw links in beeld is blok 1. Recht vooruit staat blok 2. Rechts in beeld staat blok 3 en in de voorgrond blok 4.

Volg de bouw