Datum start verkoop Gebouw Leyhof bekend

21 oktober '19

Save the date! Op vrijdag 1 november om 17:00 uur start de online verkoop van de woningen in Gebouw Leyhof. Op donderdag 7 november is er een informatieavond, waar je terecht kunt met al je vragen. Ga jij voor een appartement, een tuin- of terraswoning? Aan jou de keuze! We vertellen je graag alles over de verkoop.

image alt

Meld je aan

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor Gebouw Leyhof, door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij een van de woningtypes? Dan krijg je vrijdag 1 november om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Neem op je gemak alles door en verzamel eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor de eerste fase in Proeftuin Erasmusveld? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 1 november de nieuwsbrief.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je alle documenten doorgenomen en je favoriete bouwnummers bepaald? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot zondag 10 november 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Je voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak er dan voor de verkoop start snel één aan.

7 november 2019

Vragen? Kom naar de informatieavond

Heb je in de tussentijd nog vragen over de woningen? Kom dan donderdag 7 november tussen 16.30 en 18.30 uur langs op het terrein van Proeftuin Erasmusveld (Noordweg 76 in Den Haag).

image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

De toewijzing

Op zondag 10 november om 17.00 uur sluit de inschrijving, en dan?

De dager daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de bouwnummers toegewezen. Woensdag 13 november na 17.00 uur is de uitslag te zien in je Mijn Eigen Huis account. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons woensdag 13 november einde van de dag bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een gesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

Lees meer over het kopen van een nieuwbouwwoning
Waar is jouw favoriete woning? Bekijk de woonconfigurator
Al een financiële check gedaan? Lees verder