Duurzaam wonen in een Stadswoning

10 april '19

De duurzame Stadswoningen maken onderdeel uit van het appartementengebouw Proeftuin Erasmusveld. Met maar liefst 3 verdiepingen en 135-138 m2 heb je hier alle ruimte voor jouw gezin. Lees mee en kijk of dit jouw droomwoning is.

image alt

Waar liggen deze woningen?

Op de impressies op deze pagina zijn de Stadswoningen wit omlijnd. Je vindt dit woningtype rondom het hele gebouw op de eerste etages. In totaal zijn er 15 Stadswoningen van 135 m2 en 15 van 138 m2. Iedere Stadswoning heeft 3 verdiepingen, waarbij de begane grond op de achterzijde grenst aan de overdekte parkeergarage. Aan de voorzijde heb je een tuin en bij sommige bouwnummers aan de achterzijde ook een terras in het gezamenlijke binnenhof.

image alt

Eerste etage met vide

Op de eerste etage creëer je je woonkamer en eventueel ook keuken. De trappen zijn in het midden van de woning geplaatst wat de ruimte in tweeën deelt, verbonden door een doorgang waar je eventueel de keuken kunt plaatsen. Op de eerste etage heb je direct toegang tot je eigen buitenruimte grenzend aan het binnenhof. Ook kun je hier voor een vide kiezen, zodat je vanaf de eerste etage uitkijkt op de woonruimte of keuken beneden. Wel zo gezellig!

image alt

3 slaapkamers

Op de tweede etage zijn drie slaapkamers, waarvan 1 woningbreed. Wordt dat jullie master bedroom? Ook deze etage kun je weer slim indelen met bijvoorbeeld extra bergruimte op de overloop. In alles is de Stadswoning in Proeftuin Erasmusveld net even anders dan een standaard rijwoning, maar niet minder praktisch. Zo heb je bijvoorbeeld in de gehele woning vloerverwarming, dus geen radiatoren die ruimte innemen. Dat soort details maakt dit woningtype nou zo leuk!

Wil jij ook met jouw gezin wonen in een duurzame Stadswoning in Proeftuin Erasmusveld? Bekijk de woningtypes op de woningenpagina en laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Heb je een Mijn Eigen Huis account dan kun je je favoriete woningtype een hartje geven!

Bekijk de woningen
Nieuwbouw Den haag
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle woningen