Groene apparatuur in jouw nieuwe keuken

28 oktober '19

In een nieuw duurzaam huis hoort ook een duurzame keuken. De apparaten die standaard in jouw nieuwe keuken zitten zijn een “Groene keuze” van het merk Pelgrim. Zo draag je niet alleen een steentje bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook nog op je energielasten. Benieuwd welke apparaten dit zijn?

image alt

5 groene keuzes

Sommige apparaten in de keuken verbruiken 24 uur per dag energie, denk bijvoorbeeld aan je koelkast en vriezer. Dan is het fijn om te weten dat de gekozen apparaten zeer energiezuinig zijn. In de woningen zit standaard:

  • Een afzuigkap met LED spot
  • Koelkast
  • Combi magnetron
  • Vaatwasser met A+++ label. Vaatwassers worden steeds zuiniger en verbruiken minder water en energie. Apparaten met een A+++ energielabel besparen tot wel 45% energie t.o.v. een 15 jaar oude vaatwasser.
  • Inductiekookplaat met 4 zones. De A+ kookzones werken effectiever en efficiënter. Je verliest bij het koken minder warmte, ze doen sneller en daarom energiezuiniger hun werk. Hiermee bespaar je al snel 15% energie.

Frontjes en werkblad

Hoe ziet jouw nieuwe keuken eruit? Juist strak wit of heb je liever een houtnerf? Voor de frontjes van de keuken heb je keuze uit 25 kleuren. Ook valt er voor het werkblad voldoende te kiezen. Met 22 kleuren zit er altijd iets tussen van jouw smaak! Natuurlijk kunnen de greepjes niet ontbreken. Je kunt kiezen uit greeploos of een van de grepen uit het assortiment van Bruynzeel.

Keukenleverancier

Heb je een woning in Gebouw Leyhof gekocht, dan neem Bruynzeel keukens Den Haag contact met je op voor een persoonlijk ontwerp. Benieuwd wat de opstelling van de keuken in je favoriete woningtype is? Bekijk dan de keukenbrochure onder de knop Downloads bij een van de bouwnummers.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de woningen