Open huis tiny houses en stadsakker

1 maart '18

Op zaterdag 10 maart staat de proeftuin in het teken van twee evenementen. Er is een open dag voor de tiny houses en de stadsakker. Tevens staat deze dag in het teken van NL Doet waarbij vrijwilligers meewerken op de stadsakker. Je bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom voor een rondleiding in de tiny houses en op de stadsakker. Tussen 10.00 en 15.00 uur gaan vrijwilligers aan het werk op de stadsakker. 

NL Doet

NLdoet 2017 was een groot succes voor de stadsakker! Met vele helpende handen is in 2017 een flitsende start gemaakt om op Proeftuin Erasmusveld een tijdelijke permacultuur akker van 1500 m2 te realiseren. Ook in 2018 worden hier weer heerlijke biologische groente en fruit verbouwd! Help je mee om de akker klaar te stomen voor de lente? We gaan wieden, schoffelen, wilgentenen vlechten, en natuurlijk wordt er tussendoor gezorgd voor een lekkere lunch! Kijk hier om je aan te melden.

Stadsboerin Suzanne begeleidt vrijwilligers

Rondleiding

De tijdelijke proeftuin bewoners leiden je graag rond tussen 13 en 16 uur. Ze vertellen je meer over het leven in een tiny house, hun mobiele community en over duurzame leefwijzen en technologieën. Je kunt je ter plaatse aanmelden voor een rondleiding! 

Adres: Noordweg 76 in Den Haag.
Er is beperkte parkeergelegenheid.