The Pollinators zaaien Erasmusveld in!

14 april '17

Zaterdag 22 april komen The Pollinators op bezoek bij Proeftuin Erasmusveld! The Pollinators ondersteunen lokale initiatieven op het gebied van biodiversiteit, bestuiving en bijen. Ook zorgen The Pollinators voor het vergroten van biodiversiteit in de stedelijke omgeving. Een natuurlijke match dus met Proeftuin Erasmusveld, waar gezond, stads en samen centraal staan.

Pollinators op pad

Op zaterdag 22 april zwermen The Pollinators als bijtjes uit naar locaties in het hele land. Dit om het thema biodiversiteit extra aandacht te geven en flink wat wilde bloemenmix te zaaien. Ook Proeftuin Erasmusveld zal die dag bezaaid worden. Wat een feest!

Nieuwbouw Erasmusveld Den haag

Duurzame karavaan

Rond 13:00 komt er een karavaan van 6 elektrische BMW’s aan op de Proeftuin. Deze BMW’s worden door De Bijenkorf gesponsord, welke samen met Nudge en The Tipping Point een van de organisaties achter The Pollinators is. Er zullen enkele BN’ers aanwezig zijn, die het initiatief een warm hart toe dragen en het zaaigoed de grond in gaan stoppen. We verklappen nog even niet wie het zijn! Daarover later meer.

Partners van de Proeftuin

De biodiverse karavaan zal bij de Proeftuin stoppen, zaaien én genieten van een gezonde lunch van het Haagse Lekker Nassûh. Natuurlijk zijn gebiedsontwikkelaar BPD en partners van de Proeftuin - de Woonpioniers en Stadsboerin Suzanne - van de partij om The Pollinators van harte welkom te heten en meer uitleg te geven over deze bijzondere locatie. Uiteraard lees je na 22 april meer over dit bezoek van The Pollinators aan Proeftuin Erasmusveld op deze website!

Nieuwbouw Erasmuszone Den Haag
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Meer weten over Proeftuin Erasmusveld?