Verkoop Gebouw Leyhof gestart

1 november '19

Het is zover: de verkoop van Gebouw Leyhof is gestart! Alle informatie over de Terras- en Tuinwoningen en Appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis en kan tot zondag 10 november 17.00 uur.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

7 november 2019

Vragen? Kom naar het verkoopevent

Heb je nog vragen over de woningen? Kom dan donderdag 7 november tussen 16.30 en 18.30 uur langs op het terrein van Proeftuin Erasmusveld (Noordweg 76 in Den Haag).

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met zondag 10 november 17.00 uur. Woensdag 13 november vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account. 

Meer over de verkoop