Wat is jouw favoriete woningtype?

24 januari '19

Ga jij voor een stadswoning of voor een appartement? In Proeftuin Erasmusveld is de keuze aan jou. Er zijn 8 verschillende woningtypes. Hier is voor iedereen een geschikte woning, wat de samenstelling van je huishouden ook is!

De ontwikkeling van Proeftuin Erasmusveld is weer een stuk verder. Inmiddels staan de verschillende woningtypes, de eerste plattegronden en de indicatieve prijzen online. Er zijn in totaal maar liefst 8 woningtypes waar je uit kan kiezen, in grootte variërend van 55m2 tot maar liefst 138m2. Alle woningtypes en hun indelingen vind je terug op de woningenpagina op deze website.

Laat jouw interesse achter

Heb jij al eerder je interesse getoond in een woningtype van Proeftuin Erasmusveld en heb je een Mijn Eigen Huis account? Geef jouw favoriete woningen dan een hartje! Is dit de eerste keer dat je je interesse in Proeftuin Erasmusveld laat blijken? Laat je naw gegevens dan achter bij de woningtype(s) van jouw voorkeur of maak een Mijn Eigen Huis account aan en geef je favoriete woningen een hartje.

Naar de woningtypes en plattegronden
Zit er iets voor jou tussen? Bekijk alle woningen!
Voorbereiden op de start verkoop? Maak een Mijn Eigen Huis account aan