Wonen in een terraswoning

30 april '20

Eén van de bijzondere woningen in Gebouw Leyhof zijn de terraswoningen. Deze woningen zijn verdeeld over 2 of 3 woonlagen, hebben een terras op het zuidoosten of zuidwesten en zicht op zowel het groene binnenterrein als het vele groen rondom het gebouw.

Tweelaagse terraswoning

Bouwnummers 8 en 9 zijn 2-laagse woningen met een royaal terras aan de zuidoostzijde van het collectieve binnendek. De eerste verdieping is de woonlaag met een ruime woonkeuken en een apart groot zitgedeelte. Op de 2e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, 1 van de kamers is woningbreed. Ook vind je hier de badkamer met wastafel, douche en toilet.

Drielaagse terraswoning

Bouwnummers 1 t/m 7 en 10 t/m 15 hebben 3 woonlagen en een royaal terras aan het collectieve binnendek op het zuidoosten of zuidwesten. Je auto parkeer je op je privéparkeerplaats onder je woning. Op deze woonlaag vind je naast een ruime leefkeuken ook een toilet en twee bergingen. Een verdieping hoger heb je enorm veel leefruimte die je op verschillende manieren kunt indelen. Op de 3e woonlaag bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet.

image alt

Type: Terraswoning

Als je op zoek bent naar een groot huis dat wat extra’s biedt, omdat het anders is.

  • Woonoppervlakte 105 – 134 m2
  • 4 of 5 kamers (3 slaapkamers)
  • Terras op het binnendek
  • Ligging op zuidoosten of zuidwesten
  • Vanaf € 364.850 v.o.n.

Bekijk de Terraswoning

Afwerking terraswoningen

De terraswoningen worden duurzaam, compleet en luxe afgewerkt. In de v.o.n. prijs is standaard een keuken opgenomen die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard is het mogelijk je keuken helemaal naar eigen smaak verder in te richten. De badkamer en het toilet worden startklaar opgeleverd, wil je hier je eigen twist aangeven, dat kan!

Interesse?
Heb je interesse in één van de terraswoningen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. We staan je graag te woord.

  Duurzaamheid in de Proeftuin
  De gedachte achter Proeftuin Erasmusveld