Wonen in Gebouw Leyhof? Doe een financiële check

28 oktober '19

Binnenkort start de verkoop van Gebouw Leyhof in Proeftuin Erasmusveld. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank Den Haag.

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check
image alt

Nog geen check gedaan?

Tijdens de Woonbeurs Den Haag kun je in de stand van Rabobank Regio Den Haag een financiële check laten uitvoeren. De Rabobank is daarnaast ook aanwezig op de informatiebijeenkomst op 7 november. Zij kunnen je dan ter plekke inzicht geven in de financiële mogelijkheden en voorzien van een financiële check. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met Rabobank Regio Den Haag via het telefoonnummer (070) 371 88 88 voor het inplannen van een videogesprek. Tijdens dit videogesprek wordt er kort gekeken naar de mogelijkheden voor de aankoop van een woning. Na het gesprek zal de adviseur de financiële check invullen en naar je toesturen.   

De voordelen van een videogesprek zijn;

  • Direct inzicht in de mogelijkheden voor het aankopen van een woning in dit project;
  • Geen reistijd;
  • Een persoonlijk gesprek met één van onze deskundige adviseurs (via de video);
  • Inlogmogelijkheden vanaf verschillende locaties om samen het gesprek bij te wonen.

Lees meer over de Groenverklaring
Wonen in Proeftuin Erasmusveld? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check