Woningen Gebouw Leyhof toegewezen

13 november '19

Zondag 10 november sloot de inschrijftermijn voor de woningen in Gebouw Leyhof. Een groot deel van de 108 stadswoningen en appartementen zijn toegewezen, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zit jouw favoriete woning er nog bij?

Geen woning?

De makelaar plant met alle optanten een afspraak in voor het eerste verkoopgesprek. Hierin worden alle details en mogelijkheden van de woningen doorgenomen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarna krijgen de optanten de tijd om te besluiten of ze de woning daadwerkelijk willen kopen. Mocht een optant toch afzien van de woning, dan wordt de eerst volgende persoon op de reservelijst gebeld door de makelaar. Mocht je geen woning hebben toegewezen gekregen, dan sta je op de reservelijst.

Wonen in Gebouw Leyhof

Als je bewust duurzaam wil wonen, is Gebouw Leyhof voor jou geknipt! Duurzaam wonen krijgt een heel nieuwe betekenis door de ontwikkeling, de bouwwijze en het eindresultaat. De gezinsappartementen uit dit autoluwe gebied hebben een prachtige leefkeuken die de blikvanger is van deze ruim 100m2 grote woningen. Sfeervol, en een garantie voor een gezellig huis.

Ben je meer een buitenmens? Neem dan een kijkje bij de terrasappartementen. Deze woningen hebben een terras van ca. 50m2 waarvan de helft overdekt is. In de zomer kan je genieten van het mooie weer en de activiteiten op het paviljoen, maar ook in de winter kan je genieten van het buitenleven. Duurzaamheid is wat deze wijk uniek maakt. Om nog een kijkje te nemen over de unieke kenmerken van deze woning, kijk op de pagina over Duurzaamheid.