Proeftuin Erasmusveld
Logo Logo

Perfect bereikbaar in de stad

Proeftuin Erasmusveld is goed bereikbaar. Het gebied ligt aan de Noordweg 76 in Den Haag, naast de sportvelden van hockeyvereniging HCWV en voetbalvereniging SWH, precies tussen de Leyweg en Laan van Wateringse Veld in.

Op de fiets

In nog geen 10 minuten fiets je naar het Zuiderpark, 20 minuten naar Station Den Haag HS en met 27 fietsminuten sta je op het Binnenhof. Op een mooie zomerdag fiets je met het hele gezin in een half uur naar het strand van Kijkduin. Lekker met de wind in je haren!

Met het openbaar vervoer

Vanaf Proeftuin Erasmusveld fiets of loop je in 5 a 10 minuten naar de tramhalte aan de Laan van Wateringse Veld waar je tramlijn 16 naar Den Haag kunt pakken. Zowel op de Laan van Wateringse Veld, Leyweg en Erasmusweg rijden bussen richting het stadscentrum en richting Delft. NS Station Rijswijk is binnen 15 fietsminuten te bereiken en Station Den Haag Moerwijk in 10 minuten.

Met de auto

Stap in je elektrische of hybride auto en rijd duurzaam naar huis. Vanaf de A4 (afslag Den Haag Zuid of afslag Rijswijk) ben je er zo. Binnen 30 minuten ben je in Rotterdam!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?