Proeftuin Erasmusveld
Logo Logo

Stedelijk in de groene luwte

In de groene zone tussen Den Haag Zuid-West en Wateringse Veld ligt het Erasmusveld. Altijd al een plek voor de bewuste Hagenaar, die zelf zijn groente verbouwt en rust zoekt in de stedelijke hectiek. Een volkstuinencomplex, dat deels een nieuwe bestemming krijgt.

De Proeftuin: een ruwe diamant
In de groene zoom van Den Haag

Alles wat je nodig hebt

Door de unieke ligging zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Sportvelden liggen in het plan, de tram- en bushalte liggen om de hoek en de winkels zijn op fietsafstand.

Voorzieningen in de omgeving

Onderwijs

Aan scholen en opvang geen gebrek. Op fietsafstand van Erasmusveld zijn verschillende basisscholen, zowel bij de Leyweg als in Wateringse Veld. Het middelbaar onderwijs is goed met openbaar vervoer of per fiets te bereiken. Voor het mbo en hbo is het openbaar vervoer een uitkomst.

Sporten

Omkleden voor het sporten hoef je niet op de club te doen, daarvoor liggen de velden té dichtbij. Voetbal, hockey of tennis, alles ligt op loopafstand. Maar, zoals je van een grote stad mag verwachten, zijn alle typen sportclubs dichtbij. 

Erasmusveld ligt in de groene zoom van Den Haag. Een rondje hardlopen met buren, raden wij dan ook zeker aan. 

Winkelen in Wateringse Veld

Om de hoek in Wateringse Veld vind je onder meer een winkelcentrum met twee supermarkten, buurtwinkels, een gezondheidscentrum, een apotheek, een bibliotheek, een sporthal, horecagelegenheden en een multifunctionele welzijnsaccommodatie.

Winkelcentrum Leyweg

Of doe je je boodschappen liever in Winkelcentrum Leyweg? Wel zo fijn dat je kunt kiezen! Je vindt hier alles voor de dagelijkse boodschappen, horeca en diverse cadeau- en modewinkels.

Openbaar vervoer

Het wonen in de stad heeft veel voordelen. Een fijnmazig openbaar vervoer-netwerk is daar 1 van. Langs het plan loopt tramlijn 16, en meerdere buslijnen komen in de buurt. Je gaat je afvragen waarom je nog een auto nodig hebt.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?