Erasmuszone
Logo Logo

BPD en Woonpioniers: partners in Proeftuin Erasmusveld

Proeftuin Erasmusveld wordt het toonbeeld van toekomstbestendig stedelijk wonen. In aanloop naar de ontwikkeling van deelplan 1 van Proeftuin Erasmusveld heeft BPD Woonpioniers gevraagd verschillende activiteiten en evenementen op de locatie te organiseren om in contact te komen met (innovatieve) belangstellenden en geïnteresseerden, die vanuit hun persoonlijke levensvisies hun inbreng willen geven. De thema’s Gezond, Stads en Samen staan hierbij centraal.

Wie zijn de woonpioniers?

Woonpioniers gaat graag op avontuur, verkent nieuw leefgebied, ontwikkelt innovatieve woonconcepten en creëert communities. Het team van Woonpioniers bestaat uit drie creatieve mannen: Arthur van der Lee (Mixed Media Artist), Daniël Venneman (Architect) en Jelte Glas (Bouwinnovator).

Op dit moment is Woonpioniers in Proeftuin Erasmusveld aanjager van een tijdelijke fase waarin met Tiny Houses, stadslandbouw en activiteiten het brede begrip duurzaamheid tastbaar wordt gemaakt. Een project dat mogelijk ook zal bijdragen aan de toekomstige inrichting van het openbaar gebied en de woningen in het plan.

Arthur van der Lee
Daniël Venneman
Jelte Glas

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?