Bouwupdate De Velden #5

24 juni '24

Met de bouwvak voor de deur is het een mooi moment voor een bouwupdate van Proeftuin Erasmusveld De Velden. In de afgelopen maanden is er veel gebeurd. Zo is fase 1 opgeleverd en hoopt aannemer Van Wijnen binnenkort de laatste blokken van fase 2 uit de steigers te hebben.

Fase 1 opgeleverd

De oplevering van fase 1 is achter de rug. De kopers hebben hun sleutel ontvangen en genieten van hun nieuwe woning. De Velden krijgt steeds meer vorm, zeker nu fase 2 ook richting afronding gaat.

Alle steigers binnenkort verwijderd

In fase 2 - veld 1 (bouwnummers 1 t/m 24) is aannemer Van Wijnen bezig met het plaatsen van binnendeuren, het afmonteren van installaties en het aanbrengen van schilderwerk. Op veld 3 (bouwnummers 50 t/m 75) zijn de nutsbedrijven bezig met het aanbrengen van de huisaansluitingen. Ook de stukadoor en tegelzetter maken meters in deze woningen. Tot slot veld 5 (bouwnummers 101 t/m 125), waar de aannemer net voor de vakantie de laatste blokken in zijn geheel uit de steigers te hebben. De binnenwanden worden ondertussen geplaatst en men is gestart met het smeren van de dekvloeren.

  Lees meer nieuws
  Neem contact op