Planning De Velden fase 2

In De Velden fase 2, het nieuwbouwplan in Proeftuin Erasmusveld, realiseren we 75 woningen. Die brachten we allemaal tegelijk in verkoop en worden tegelijk gebouwd. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verkoop en de nieuwbouwplanning van De Velden.

De Velden fase 2 in verkoop

In mei 2022 is de verkoop van fase 2 in De Velden gestart en in dezelfde maand heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Alle nog beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose bouw en oplevering

De aannemer is begin 2023 gestart met de bouw van 75 woningen in De Velden fase 2. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in de zomer van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Planning voorgaande fases

  De ontwerpers van De Velden
  Neem contact op