Wonen in De Velden fase 2? Doe een financiële check

18 april '22

De nieuwste fase in Proeftuin Erasmusveld - De Velden fase 2 - staat online. Heb je interesse in een woning in deze fase? Upload dan bij je inschrijving een financiële check. Deze kan namelijk in je voordeel werken. Zo'n check kun je nu alvast gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account zodra de verkoop start.

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan?

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in De Velden fase 2? Dan kun je onder andere terecht bij Dennis Roepman, Hedser Bleeker, Marc Nielsen en Joey van Haaster van Rabobank. Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met een van de adviseurs. Ook kun je contact opnemen met je eigen bank of financieel adviseur.

Vraag een financiële check aan