De makelaars van De Velden

23 september '21

Het makelaarsteam van De Velden is bekend! Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor een lokaal makelaarskantoor: Olsthoorn Makelaars uit Wateringse Veld. Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Louise Platter.

Lokale makelaars

BPD vindt het belangrijk om samen te werken met lokale makelaars. Olsthoorn Makelaars is gevestigd aan de Santiagosingel 1 in Den Haag Wateringse Veld en is daarom goed bekend in het gebied. Naar verwachting start in oktober 2021 de verkoop van de eerste fase van deelplan De Velden. We kunnen ons voorstellen dat je nu al vragen hebt over het kopen van een nieuwbouwwoning of over de verkoop van je eigen woning. Olsthoorn Makelaars en Louise Platter staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

image alt

Makelaarsteam Olsthoorn

Het makelaarsteam van Olsthoorn Makelaars bestaat uit een team van professionele nieuwbouw- en bestaande bouw makelaars. Het enthousiaste familiebedrijf heeft jarenlange ervaring en weet als geen ander wat er speelt in de regio Den Haag. Het kantoor is gevestigd aan Santiagosingel 1 in Den Haag en is te bereiken op 070 - 308 46 56. Wil je het kantoor bezoeken? Bel dan voor een afspraak.

Foto(v.l.n.r.): Gert-Jan Olsthoorn, Rianne Dessens, Marjolein Derksen, Esther Olsthoorn, Monique Strik, Robbert-Jan Eijk en Corrine Juffermans

image alt

Makelaar BPD

Vanuit BPD is Louise Platter betrokken als verkoopadviseur van De Velden. Ook bij haar kun je terecht met vragen over De Velden. Door de betrokkenheid bij Proeftuin Erasmusveld gebouw Leyhof en de vele nieuwbouwprojecten die Louise al heeft verkocht voor BPD weet kan zij alles vertellen over de woningen en het verkoopproces. Louise is te bereiken op 088 - 712 28 65.

  Duurzaamheid in De Velden
  Bekijk de woningen