Ontwerpfase duurzame woningen De Velden bijna afgerond

17 december '20

Goed nieuws! In navolging op de drielaagse stadswoningen en appartementen in Gebouw Leyhof zijn we bezig met een vervolgplan. Op dit moment is het ontwerpteam van heren 5 architecten druk bezig met de uitwerking van de 125 duurzame gezinswoningen in deelplan De Velden. Vanaf dit moment zullen we het in de communicatie hebben over De Velden, Gebouw Leyhof (het deelplan wat al in verkoop is) en Proeftuin Erasmusveld .

image alt

Wonen in het groen

Het nieuwe deelplan De Velden ligt in het ‘’groene hart’’ van Proeftuin Erasmusveld. De woningen komen aan gezellige hofjes en een natuurpromenade, waar buren elkaar ontmoeten en kinderen veilig kunnen spelen en ravotten in het groen. In Proeftuin Erasmusveld staan (sociale) duurzaamheid, collectiviteit, de natuur, het klimaat en energie centraal. Deze aspecten vindt je op alle fronten terug in de woningen en in de openbare ruimte van De Velden. In het nieuwe jaar volgt meer informatie over de architectuur en het complete woningaanbod.

Blijf op de hoogte

Lees nu alvast alle bijzondere aspecten van dit deelplan op de website zodat je goed voorbereid bent, waarom jij straks gaat kiezen voor wonen op deze unieke plek. Geef onderaan dit bericht je mailadres door om op de hoogte te blijven. Zodra er meer bekend is over De Velden, ben jij als eerst op de hoogte!

  Over De Velden
  Duurzaamheid in De Velden