Perfect bereikbaar in de stad

Proeftuin Erasmusveld is goed bereikbaar. Het gebied ligt tussen de Leyweg, Noordweg, Laan van Wateringse Veld en Erasmusweg in Den Haag, naast de sportvelden van hockeyvereniging HCWV en voetbalvereniging SWH.

Op de fiets

In nog geen 10 minuten fiets je naar het Zuiderpark, in 20 minuten naar Station Den Haag HS en met 25 fietsminuten sta je op het Binnenhof. Op een mooie zomerdag fiets je met het hele gezin in een half uur naar het strand van Kijkduin. Lekker met de wind in je haren!

fiets
ov

Met het openbaar vervoer

Vanaf je huis fiets of loop je in 5 à 10 minuten naar de tramhalte aan de Laan van Wateringse Veld waar je tramlijn 16 naar Den Haag kunt pakken. Zowel op de Laan van Wateringse Veld, Leyweg en Erasmusweg rijden bussen richting het stadscentrum en richting Delft. NS Station Rijswijk is binnen 15 fietsminuten te bereiken en Station Den Haag Moerwijk in 10 minuten.

Met de auto

Stap in je elektrische of hybride auto en rijd duurzaam naar huis. Via de A4 (vanuit Den Haag Zuid, afrit/toerit 12 of via Rijswijk, afrit/toerit 11 ben je er zo. Binnen 30 minuten ben je in Rotterdam en 50 minuten in Amsterdam.

In Gebouw Leyhof staan gloednieuwe elektrische deelauto’s en e-bikes tot je beschikking voor korte ritjes en lange ritten door heel Nederland en zelfs naar het buitenland. Je kan er hier meer over lezen!

auto
  Duurzaamheid in de Proeftuin
  Bekijk de deelgebieden