Ligging

Proeftuin Erasmusveld ligt in Den Haag Zuidwest, in stadsdeel Escamp. Om precies te zijn tussen de Laan van Wateringse Veld en de Leyweg. Op nog geen 10 minuten fietsafstand vind je het gezellige dorpscentrum van Wateringen. In 25 minuten sta je in de binnenstad van Den Haag en met 30 minuutjes fietsen op het strand van Kijkduin.

Een wijk in het groen

Je gaat hier wonen aan de ecologische zone van Den Haag, in een wijk die volledig natuurrijk wordt ingericht. De ecologische zone of het ecolint is een belangrijke drager voor natuur en recreatie. Er wordt een groen park aangelegd waar iedereen zich thuis voelt. Een plek met water, natuurlijke oevers, flora en fauna. Een plek waar kinderen spelenderwijs dichtbij huis de natuur ontdekken en waar wandelaars een frisse neus halen.

proeftuin
Proeftuin Erasmusveld

… en dicht bij de stad

Rust, groen en saamhorigheid. In Proeftuin Erasmusveld vind je je eigen plek en kom je tot rust. Heb je meer zin in bedrijvigheid dan hoef je niet ver te zoeken. Voor uitgaan, cultuur en horeca ben je zo in de Haagse binnenstad. Zuidwest beschikt ook over een eigen theater en filmhuis Dakota, 1 van de 8 cultuurankers in Den Haag. En wat dacht je van historisch Delft met z’n mooie musea, het gezellige Oud-Rijswijk en Naaldwijk in de gemeente Westland. Een gezellig avondje uit is dus zo geregeld.

  Over Den Haag
  Voorzieningen in de buurt